Guidede ture i Naturlandet

Oplev Naturpark Maribosøerne med en guidede tur med vores naturvejleder

Offentlige ture

Naturvejledningen i Lolland Kommune arrangerer året rundt en række offentlige guidede ture ved Maribosøerne. Disse kan blandt andet ses i kalenderen til højre. Der ses også en række ture i Saksfjed og Hyllekrog området. Fælles for turene er, at turlederen er uddannet naturvejleder.

Du kan også se naturvejlederturene i Lolland Kommunepå Kultunaut.

Til de fleste af turene opkræves et mindre deltagergebyr, som annonceres sammen med turen.

Bemærk: Du tilmelder dig til de offentlige ture ved at klikke på turene fremhævet med fed til højre. Under turbeskrivelsen er der tilmeldingsfelt.

Ture for private selskaber

Naturvejlederen kan også rekvireres til at lave særskilte ture eller være guide for private selskaber, foreninger og lignende.

Henvendelse om både de offentlige og private ture kan ske til naturvejlederen, Lolland Kommune, kultur og Fritid, Jernbanegade 7, 4930 Maribo, tlf.: 20 28 27 32, mailadresse: klbni@lolland.dk

Private naturparkguider

​Naturpark Maribosøerne har også tilknyttet et korps af private naturparkguider.

Rundt i Naturlandet

Du kan se flere offentlige ture ved at klikke på linket i boksen herunder.